Over ons

010ACCOUNTANTS is in het leven geroepen om onze klanten in de Nederland te beheren. Met ons netwerk helpen we ondernemers groeien in de regio, niet alleen financieel maar ook persoonlijk. We werken samen met een netwerk aan specialisten op fiscaal- en juridisch vlak, zodat u in alle gevallen bij ons terecht kunt. Duurzame relaties leiden tot een betere samenwerking en een optimaal resultaat. 

u3.jpg

Wij zijn een regionaal werkend kantoor met cliënten in bijna  alle sectoren van de economie.  We hebben een klachtenregeling en een klokkenluidersregeling. Dit geeft u zekerheid van deskundigheid en onafhankelijkheid. Daarnaast worden onze accountants, aangesloten bij de NBA, regelmatig getoetst op hun vakbekwaamheid. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plek. Wij leiden onze professionals continu op, zo zorgen wij ervoor dat onze kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Op al onze diensten gelden onze algemene voorwaarden.

HOE WIJ WERKEN

We leven in een tijdperk waar technologie ervoor zorgt dat we flexibeler kunnen werken. We zijn een generatie accountants en adviseurs die volledig digitaal te werk gaan. Dit levert weer voordeel op voor onze klanten in de uurtarieven op elk functieniveau. Overleg en meetings via Teams, Whatsapp en bellen maakt nu meer dan ooit plaats in onze werkomgeving. Dat vergt korte lijnen tussen onze teams en onze klanten. Het gebruik maken van data en data-analysetools worden nu meer dan ook ingezet tijdens onze controlewerkzaamheden. Uiteraard komt een menselijke oordeel altijd te pas.

Wie zijn wij

1 +
professionals aan het werk
1 +
kopjes koffie gedronken
1 +
uren gewerkt