alles over salaris & personeel

DGA loon, bijzondere arbeidsrelaties, loonheffingen berekenen, aangifte loonheffingen, werknemers uit het buitenland, ziekte, ontslag? Er is veel te doen als u personeel wenst aan te nemen voor uw onderneming. U heeft een ervaren deskundige nodig om alles rondom uw personeelsbeleid op orde te krijgen. Neem vandaag nog contact op met onze relatiebeheerders. Zij adviseren u deskundig wat de beste oplossingen zijn voor uw onderneming en wat de impact hiervan is voor uw bedrijfsvoering. 

onze diensten

salarisadministratie

U neemt personeel aan en u meldt maandelijks de mutaties in uw personeelsbestand. Wij zorgen ervoor dat uw personeel maandelijks verloond worden. De maandelijkse loonverwerking en loonaangifte verzorgen wij voor u. Ook de salarisstroken worden digitaal aan u of uw medewerkers verzonden. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren en begeleiden in de urenregistratie van uw personeel.

Ziekte & verzuim

Wij adviseren u ook in ziekte- en verzuimbeleid. Maandelijks versturen wij aan u de ziekte- en verzuim verloop. Als ondernemer heeft u baat bij dat al uw personeelsleden werkzaam zijn. Indien gewenst zetten wij jobcoaches in om de loopbaanbegeleiding te faciliteren. Onze jobcoaches hebben de nodige kennis en ervaring om u en uw personeel de juiste adviezen te geven binnen de wettelijke kaders.

recruitment

Heeft u tijdelijk personeel nodig in uw onderneming en komt u er niet aan toe om dit zelfstandig op te pakken? Wij kunnen u hierin faciliteren. Onze recruiters zorgen ervoor dat u tijdelijk voorzien kunt worden van personeel zodat u erover geen zorgen hoeft te maken. Samen met u bepalen wij de nodige voorwaarden waaraan elke kandidaat moet voldoen zodat wij u de beste kandidaten kunnen voorstellen.

Time Management

urenregistratie

Wij bieden u diverse mogelijkheden om de urenregistratie van uw personeel bij te houden. Het is immers van belang als u declarabele uren van u personeel moet bijhouden. Wij faciliteren u graag hierin.

software implementatie

Een goede urenregistratie software helpt u tijdig de juiste beslissing te nemen over uw begroting en realisatie. Niet declarabele uren zijn gemiste omzetten. Met de juiste software kunt u de urenregistratie goed monitoren.

onderhoud en beheer

De juiste toegangsrechten, nodige onderhoud, beheer van de urenregistratie systeem en de veiligheid van uw urenregistratie systeem zorgen ervoor dat u alles ‘in control’ heeft, vooral in het kader van de AVG.

Neem vandaag nog contact op met onze relatiebeheerders

Bereikbaar op 0031 685 092 603 of per e-mail op info@010accountants.nl​