onze expertise

Snelle verwerking

Wij houden uw administratie up-to-date zodat u tijdig de juiste beslissingen kunt nemen als u wilt groeien of investeren.

deskundig advies

Met kennis en expertise van bijkans alle sectoren krijgt u deskundig advies over uw toekomst van uw onderneming, fiscale nieuwtjes, groei en ontwikkeling, etc.

zakenpartner

Als zakenpartner geven wij u altijd de nodige updates over trends, ontwikkelen en kansen binnen uw branche. Maar ook de risico's die daaraan zijn verbonden.

ONZE DIENSTEN

Uw administratie uitbesteden

Uw administratie, belastingaangiften en het jaarwerk wordt door ons uitgevoerd. U heeft de mogelijkheid om zelf de boekings-documenten te scannen en te versturen. Dankzij ons online archief heeft u altijd toegang tot deze documenten. En u kunt altijd uw financiële situatie inzien. Zo kunt u uw administratie uitbesteden en zicht houden op de cijfers. Wij adviseren u periodiek op trends, ontwikkelingen en kansen binnen uw branche.

Zelfstandig online boekhouden

U verwerkt zelfstandig uw inkoop facturen, verkoopfacturen, debiteuren en creditdeuren, memoriaal boekingen, salarisadministratie en bankafschriften met onze software of uw eigen financieel pakket. Onze relatie-beheerder controleert uw mutaties, bespreekt de aandachtspunten en maakt eventuele correcties. Verder bespreekt hij met u de trends, ontwikkelingen en kansen binnen uw branche. Wij doen daarnaast het jaarwerk en de belastingaangiften.

Tijdelijke ondersteuning

Heeft u op tijdelijke basis een allround administrateur nodig? Bij een tekort aan capaciteit kunt u gebruik maken van onze professionals voor het wegwerken van administratieve achterstanden. Voor het beschrijven en/of implementeren van de AO/IB, opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages, doorspreken van cijfers met de directie en voorbereiden op de jaarrekening controletraject kunnen we u een controller aanreiken.

Neem vandaag nog contact op met onze relatiebeheerders

Bereikbaar op +31 685 092 603 of per e-mail op info@010accountants.nl​