bedrijfsadvies

Een heldere bedrijfsstrategie is onmisbaar om uw onderneming tot een succes te maken. U wilt uw onderneming verder ontwikkelen, uw ambities waarmaken én een veel beter rendement realiseren. Samen ontwikkelen we een nieuwe focus en strategie voor uw onderneming. Onze adviseurs analyseren de strategische, bedrijfseconomische en organisatorische vraagstukken zodat ze dit kunnen omzetten tot een concreet advies. Samen, duidelijk en toekomstgericht. Laat onze adviseurs u bijstaan bij het formuleren van de juiste bedrijfsstrategie.

overname & Due diligence

Als u van plan bent een overname te doen dan adviseren wij u altijd een due diligence onderzoek te doen. Zo voorkomt u dat u bij de overname van een onderneming een kat in de zak koopt. Door zorgvuldig onderzoek te laten doen naar het bedrijf dat u overneemt krijgt u voldoende zekerheid dat er geen adertjes onder het gras zit. Met onze due diligence onderzoek krijgt u inzicht in sterke en zwakke punten van de overnamekandidaat. Dit kan leiden tot koopprijs verlagende factoren of het onderhandelen over specifieke garanties of vrijwaringen. Onze adviseurs staan u bij met de juiste kennis en expertise.

businessplan & financiering

Wij adviseren zowel startende als bestaande ondernemers bij het opstellen en realiseren van hun ondernemingsplannen. Een goed ondernemingsplan brengt sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen systematisch in kaart en stelt u in staat doeltreffend te reageren op ontwikkelingen die van belang zijn. Een passende financiering is belangrijk voor iedere onderneming. Naast bancaire financiering maken ondernemers steeds vaker gebruik van alternatieve financieringen zoals leasing, crowdfunding en subsidies. We geven u praktische adviezen om uw ondernemingsplannen te realiseren. 

subsidie & aanbestedingsadvies

Er zijn duizenden subsidiepotjes voor ondernemers. Maar je moet ze wel weten te vinden. Niet iedere onderneming komt in aanmerking voor subsidie, want de ondernemingsplannen moeten wel aansluiten op het programma van de subsidieregeling. Een ondernemer dat aan duurzaamheid doet kan daar natuurlijk ook mooi mee adverteren.

Naast subsidies kunnen ondernemers ook inschrijven op aanbestedingen van bijvoorbeeld de overheid. Een gegunde aanbesteding duurt vaak meer dan 24 maanden en zorgt voor continuïteit van de onderneming. Een succesvolle aanbesteding begint bij het kiezen van de juiste strategie en is daarom altijd maatwerk. 

Neem vandaag nog contact op met onze adviseurs

Bereikbaar op +31 685 092 603 of per e-mail op info@010accountants.nl